QUE FEM?

Oferim projectes de reformes integrals amb la finalitat de brindar als nostres clients un servei en la qual no s’han de preocupar de res

DEMANA EL TEU PRESSUPOST

Un bon manteniment, ajuda a prevenir més danys i evita que les despeses de reparació augmentin.

PROCÉS

Ens encarregue’m de tot el procés de construcció i posada en marxa, (tràmits inclosos) a un preu i termini de temps pactat prèviament.

També oferim treballs de manteniment i millora de les instal·lacions.Tant com, avaríes imprevistes de la teva llar.

GALERIA

Les nostres Reformes

MODERNITZA’T

Convertim el teu pis vell en un pis totalment nou, des de canviar la banyera a plat de dutxa o l’assessorament d’una reforma integral, sempre fent equip amb els millors professionals assumint la gestió integral de l’obra.

A QUI ENS DIRIGIM?

Particulars i Comerços

REFORMA INTEGRAL O PARCIAL

OBRA NOVA

REHABILITACIÓ

INSTAL-LACIONS

MANTENIMENT

AVARIES

La teva llar no es pot cuidar per si sol.

El pressupost mensual hauria d’incloure diners per al manteniment rutinari de l’habitatge i del jardí i per a reparacions. Els experts en habitatge recomanen reservar anualment entre l’1 al 3% del valor actual del vostre habitatge per pagar pels costos de manteniment i reparació. Encara que no hi hagi necessitat d’utilitzar aquests fons si el teu habitatge és nou, la suma acumulada t’ajudarà a pagar les despeses grans en el futur, com ara arreglar o canviar la teulada o reemplaçar la unitat de calefacció o climatització.

FORMULARI DE CONTACTE

Elaborem i lliurem el teu pressupost de serveis de reforma integral o parcial sense que suposi cap despesa ni cap compromís per a tu.

DIRECCIÓ

Plaça de la Vila, 2

08570 Torelló

Google Maps

TELÈFON

(+34)621294647

angel@modernitzat.com

marc@modernitzat.com

toni@modernitzat.com

lidia@asesorencasa.com

tonilineros@gmail.com

SEGUEIX-NOS A